Postul 10 TV a obţinut, în urmă cu câteva minute, licenţa de la CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 10 decembrie, postul 10TV va emite, potrivit paginademedia.ro.

Adrian Ardelean intră în echipa 10TV, dar rămâne şi prezentator al emisiunii "România, în direct", la Europa FM.

De asemenea, Liana Pătraş, fosta prezentatoare de la Realitatea TV, va lucra la 10TV. Anunţul a fost făcut în urmă cu doar câteva minute de Radu Moraru, în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Vor fi mulţi profesionişti din piaţă şi noi avem un mic CNA pentru că avem oameni care sunt reporteri, oameni care scriu scenarii, oameni care au legătură cu baletul şi cu teatrul dar inclusiv oameni care au lucrat la BBC. Şi acum am să spun în premieră că din echipa de ştiri vor face parte Liana Pătraş şi Adrian Ardelean”, a spus Radu Morar la CNA.

Televiziunea generalistă 10 TV va fi pusă în funcţiune cu o investiţie iniţială de 1.179.000 de euro şi va fi coordonată de directorul general Radu Moraru.

Programele 10TV vor fi difuzate prin satelit, la nivel naţional, prin intermediul reţelelor RCS&RDS.

Postul 10 TV va difuza filme (50%) şi programe de divertisment (50%). În luna decembrie 2010, canalul 10 TV nu va difuza publicitate.

Principala emisiune din grila televiziunii 10 TV este talk-show-ul "Naşul", difuzat de luni până vineri şi duminica între orele 20.00 - 23.30 şi, în reluare, în prima parte a zilei, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 - 13.30.

În afară de emisiunea "Naşul", în luna decembrie, grila 10 TV va mai cuprinde, printre altele, o emisiune matinală, filme şi emisiuni dedicate sărbătorilor. Potrivit poiectului depus la CNA, în prima etapă, pe 10 TV nu vor fi difuzate programe de informare (ştiri), dar pot să apară informaţii cu această conotaţie în talk-show-urile difuzate pe post.

Matinalul 10TV se va numi Morning Show şi va fi realizat de Dan Tudor şi de Doria Ivan. Dan Tudor, actor şi regizor, vine din Irlanda, unde a regizat o serie de piese de teatru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite