Bucureşti: Vedetele “Top Gear” testează bolizi la Casa Poporului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat ieri solicitarea Revistei BBC “Top Gear”, din Marea Britanie, de a filma în incinta curţii Palatului Parlamentului.

Echipa de la Top Gear va testa trei maşini de lux prin tunelurile Parlamentului. Este vorba de un Ferrari, un Lamborghini şi un Aston Martin.

“Am aprobat o solicitare din partea Top Gear pentru o filmare în ziua de 22 septembrie, între orele 19.30 si 23.30. Maşinile urmează să fie filmate în curte, în garaj şi în tunelele accesibile autoturismelor”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Sever Voinescu.

Realizatorii emisiunii au ales România ca destinaţie pentru filmarea ultimului episod dintr-o serie de 14 emisiuni pentru promovare la nivel mondial.
Filmările vor continua în mai multe locuri din România, începând cu staţiunile de pe litoralul Mării Negre, Delta Dunării, Podişul Dobrogei şi Transfăgărăşan. S-au ales aceste locuri reprezentative pentru a promova imaginea României în cele peste 90 de ţări în care este transmisă emisiunea.

Potrivit celor de la BBC, emisiunea Top Gear atinge săptămânal, în medie, şapte milioane de telespectatori live în Marea Britanie şi peste 300 de milioane în toată lumea.

De asemenea, revista Top Gear are licenţe în peste 40 de ţări, astfel încât prezentatorii emisiunii, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May sunt cunoscuţi în toată lumea. La fel de cunoscut este şi pilotul de încercări, The Stig, care, deşi nu vorbeşte niciodată şi nici nu îşi arată chipul, este creditat şi el ca prezentator al emisiunii.

În primul episod din sezonul 13, Jeremy Clarkson a anunţat că pilotul de Formula 1, la acea vreme retras, Michael Schumacher este „The Stig”, misteriosul şofer al showului. Ulterior, BBC a infirmat parţial, explicând că celebrul pilot de Formula 1, singura persoană căreia Scuderia Ferrari îi permite să conducă un Ferrari FXX pe circuitele de curse, a fost The Stig doar pentru câteva ore.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite