Poneii, pluşurile şi păpuşile, pe placul micuţelor domnişoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucăriile, atât pentru fete cât şi pentru băieţi, aşezate pe rafturile magazinelor sunt ţinta principală a cumpărătorilor în această perioadă. Părinţii au început deja să facă

Jucăriile, atât pentru fete cât şi pentru băieţi, aşezate pe rafturile magazinelor sunt ţinta principală a cumpărătorilor în această perioadă. Părinţii au început deja să facă pregătirile pentru Moş Nicolae. Ei spun că vor să evite aglomeraţia care va fi în jurul datei de 6 decembrie.
Ieri, era mare aglomeraţie la standul de jucării din Carrefour. Bunici, părinţi singuri sau de mână cu ai lor copii se uitau la jucării încercând să facă alegerea cea mai bună pentru ambele părţi. "Vreau să văd ce i-ar plăcea, ca să ştiu ce să-i iau o dată când vin singură, fără el", ne-a zis Magda, venită la cumpărături cu băiatul ei de şase ani. şi cei mai tineri au venit să cumpere cadouri pentru persoanele dragi. "Adulţii aleg pentru ei sau pentru persoanele iubite jucăriile din pluş", ne-au spus cei de la Carrefour. În general, părinţii aleg jucării complexe. O păpuşă care ştie să vorbească ori un urs din pluş care ştie să cânte sau să se mişte. "Am două fete şi, pentru că deja le-au făcut scrisori şi lui Moş Nicolae, şi lui Moş Crăciun, am venit să le îndeplinesc dorinţele. E mai linişte acum prin magazine, că atunci, în apropiere, o să fie nebunie", ne-a zis Loredana Dineş, în timp ce se uita la cutiile cu ponei. Păpuşile cu haine de schimb costă în jur de 30 RON, iar cele Barbie cu accesorii încep de la 34.99 RON (modelul cu maşină) la 129.99 ("Prinţesa dansatoare"). Păpuşile cu ponei sunt şi ele căutate. Preţul acestora începe de la 25 RON.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite