Bucureşti: Poliţistul virtual, birou de informaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel mult o lună de zile Poliţia Capitalei le mai pregăteşte o surpriză bucureştenilor „online”: va deschide o secţie de „Poliţie Virtuală”.

Alături de proiectul Y!Messenger, Poliţia Municipiului Bucureşti mai pregăteşte o formă de comunicare online cu cetăţenii. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar-şef Christian Ciocan, iniţiatorul proiectului, „Poliţia Virtuală” va asigura legătura între cetăţeni şi poliţişti în cel mult o lună.

Citeşte şi:

Bucureşti: Buzz! Poliţia?


Bucureşti: Locuitorii Capitalei vor putea comunica pe messenger cu poliţiştii


„Secţia de Poliţie Virtuală va avea un poliţist, virtual, care îi va îndruma pe cetăţeni spre secţiile şi departamentele unde îşi pot rezolva diferite probleme. Astfel comunicarea se va realiza mai bine. Lucrez deja la acest proiect împreună cu doi colegi şi mai cooptăm alţi colaboratori. Totul se face cu resurse umane”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Christian Ciocan.

Astfel, un mediu virtual identic cu cel real va sta mereu la dispoziţia bucureştenilor pe internet, pentru a-i ajuta într-un timp mai scurt decât ar face-o la ghişeu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite