Poliţiştii i-au găsit pe tinerii care au furat laptopul NX90 din hotelul Marriott chiar înainte de lansare: fugiseră în Grecia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, este vorba despre o femeie, Alina C. de 21 de ani care este judecată în stare de libertate şi doi bărbaţi, dintre care unul de 25 de ani aflaţi momentan în Grecia. Laptopul nu a mai fost recuperat.

Pe 1 septembrie, Asus trebuia să lanseze în România laptopul NX90, vârful de gamăm cu dotări tehnice, design şi construcţie foarte bune. Laptopul a fost furat în noaptea de 10 spre 11 august, dintr-o vitrină aflată în holul hotelului Marriott din Bucureşti.

Furtul a fost filmat de camerele de supraveghere.



Laptopul are o valoare de circa 10.000 de lei.

Laptopul firmei Asus, furat cu două săptămâni înainte de lansare

Asus NX90 are un ecran cu diagonala de 18,4 inch, procesor Intel Core i7, memorie totală de 1 TB, pe două hard-diskuri de câte 500 GB, precum şi o memorie RAM de 8 GB. Tehnologia audio provine de la firma Bang & Olufsen. Laptopul încorporează şi o cameră web de 2 MP. O noutate adusă de NX 90 este existenţa a două touchpad-uri, câte unul pe fiecare parte a tastaturii.

Compania Asus are sediul central în Taiwan şi este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite