Polițiștii au descoperit un cazinou clandestin. Prejudiciul este de 1.400.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Fraudelor au organizat, ieri, în urma căreia a fost descoperit un cazinou clandestin ce funcţiona într-un imobil din Capitală.

Anchetatorii spun că organizatorul jocurilor de noroc, Sorin C. de 33 de ani, din Bucureşti, care, sub acoperirea unui club sportiv, organiza zilnic turnee ilegale de poker, la care se acordau premii importante în bani, jucătorilor fiindu-le percepută o taxa de participare de către acesta.

Spaţiul era amenajat ca un cazino, având ca dotare un număr de patru mese profesionale de poker cu 40 de locuri, sisteme pentru supravegherea video a incintei şi a vecinătăţilor imobilului, programe de calculator pentru gestionarea partidelor de poker şi dealeri cu experienţă.

Au fost surprinşi în timpul jocului un număr de 31 de jucători, miza turneului fiind suma de 10.000 lei.

Toate bunurile utilizate în cadrul cazinoului ilegal au fost confiscate.

Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat prin neplata taxelor de autorizare şi licenţiere este de 1.400.000 lei.

Toţi jucătorii au fost duşi la sediul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigare a Fraudelor și amendați pentru participarea la jocuri de noroc ilegale.

Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală şi desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite