Poliţiştii la păcănele: oamenii legii au verificat peste 80 de săli de jocuri de noroc din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 de săli de jocuri de noroc din Capitală sunt verificate de poliţiştii bucureşteni în cadrul unei ample acţiuni demarate vineri seară, care mai presupune filtre rutiere şi intensificarea măsurilor de patrulare în toate zonele de interes operativ ale oraşului, informează Poliţia Capitalei.

La acțiunea ce vizează prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor săvârșite în mediul stradal, participă peste 670 de polițiști bucureșteni, potrivit sursei citate.

Acțiunea urmărește combaterea evaziunii fiscale și a muncii la negru, verificarea respectării legislației privind drepturile de autor și drepturile conexe, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, se arată într-un comunicat..

De asemenea, acțiunea Poliției Capitalei are în vedere combaterea furturilor de și din auto, a cerșetoriei, prostituției și proxenetismului, precum și identificarea persoanelor urmărite ori a celor ce încalcă regimul armelor și munițiilor, se mai precizează în comunicat.

Brigada Rutieră București acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a legislației rutiere, urmărindu-se, cu precădere, combaterea activităților ilegale în domeniul taximetriei și a cauzelor generatoare de accidente rutiere grave.

La acțiune participă poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, specialişti în arme, explozivi şi substanţe toxice, poliţişti rutieri şi luptători SPIR ai Poliţiei Capitalei.

Acţiunea este coordonată de specialişti din cadrul Poliţiei Române şi sprijinită de Inspectoratele Judeţene de Poliţie Giurgiu, Dâmboviţa, Călăraşi, Prahova şi Ialomiţa, alături de Secţia de Poliţie Autostrăzi, potrivit aceleiaşi surse.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite