Un angajat SRI a furat radarul care l-a surprins în timpul unui accident în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al SRI care a fost implicat într-un eveniment rutier în seara de sâmbătă spre duminică este suspectat că a furat radarul de pe o maşină a ploiţiei pe care era surprins momentul accidentului.

 Radarul care surprinsese un şofer când lua pe capotă un poliţist de la Rutieră a fost furat de pe maşina de poliţie. Conform poliţiştilor, cel mai probabil, aparatul a fost furat chiar din curtea IML, unde poliţiştii îl duseseră la probe pe şoferul agresiv, care era angajat SRI.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, suspectul este  Marius Bobeică , în vârstă de 29 de ani făcea parte din personalul contractual şi lucra la un departament auxiliar. Acesta fusese angajat acum aproximativ doi ani şi până acum n-ar fi avut probleme la locul de muncă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii rutieri au încercat să il oprească în trafic însă acesta, nu a vrut să oprească la semnalele agenţilor de la Rutieră. În cursa lui prin oraş, încercând să scape de urmăritori, l-a luat pe un poliţist pe capotă. Când în sfârşit au reuşit să îl oprească, Marius Bobeică a început să urle că este în misiune pentru că este ofiţer operativ SR, refuzând să sufle în fiola etilotest dar şi recoltarea de probe biologice la INML.

Apoi, în timpul circului de la INML, aparatul radar şi antena de pe maşina poliţitilor au dispărut. Anchetatorii au deschis dosar penal, însă a fost înregistrat cu autor necunoscut. Potrivit unor surse judicare, individul ar fi principalul suspect, relatează Antena 3

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite