Bucureşti: Peste 20.000 de mesaje pe “mess”-ul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o lună de la lansarea “zona de messenger”, Poliţia Capitalei se arată mulţumită de rezultatele proiectului şi urmăreşte implementarea acestuia în toată ţara.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, promite îmbunătăţirea acestui serviciu, precum şi folosirea lui în toate judeţele.
“În această primă lună de la crearea contului, am primit peste 20.000 de mesaje pe adresa de yahoo messenger . Deoarece majoritatea mesajelor sunt solicitări sau întrebări în legătură cu obţinerea diferitelor documente, am făcut şi o secţiune FAQ (întrebări frecvente), pentru ca cetăţenii să poată obţine informaţiile dorite într-un timp cât mai scurt. Cel mai bucurător este faptul că în niciunul din aceste mesaje nu ni s-au adresat cuvinte urâte”, a spus Christian Ciocan.

Datorită impactului pozitiv avut de „zona de messenger” din Capitală, s-au creat conturi de Yahoo pentru toate judeţele. Deocamdată sunt funcţionale doar „id-urile” din Ilfov (ipj_if01), Dâmboviţa (ipj_db01) şi Mehedinţi (ipj_mh01).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite