Va fi interzisă vânzarea etnobotanicelor lângă şcoli! Poliţia Capitalei face o propunere legislativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni intenţionează să facă o propunere legislativă prin care substanţele etnobotanice să fie comercializate la minimum 500 de metri de unităţile de învăţământ, aşa cum se întâmplă în cazul băuturilor alcoolice şi tutunului.

Spice shop-urile şi Weed shop-urile au împânzit zonele din apropierea instituţiilor de învăţământ din Capitală. Patronii au ales staregic să-şi amplaseze magazinele chiar în apropierea şcolilor din Bucureşti, mulţi dintre elevi devenind astfel cei mai fideli clienţi.

„Adevărul de Seară“ a atras atenţia în urmă cu două săptămâni asupra pericolului la care sunt expuşi tinerii, iar poliţiştii au promis că se vor implica şi mai mult în eradicarea acestui fenomen.

Magazinele de vise, sub nasul elevilor

„Poliţia Capitalei este în permanenţă preocupată de averea tezaurului viu al unei naţiuni, elevii. Prin această propunere legislativă încercăm să găsim noi formule de protejare a elevilor. Suntem cea mai performantă unitate de poliţie din ţară“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef, Christian Ciocan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite