Poliţia de la Udrişte, redeschisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii îşi pot recupera permisele auto, începând de astăzi, şi de la sediul modernizat al Brigăzii de Poliţie Rutieră din strada Logofăt Udrişte nr. 9-15. Tot în această clădire,

Şoferii îşi pot recupera permisele auto, începând de astăzi, şi de la sediul modernizat al Brigăzii de Poliţie Rutieră din strada Logofăt Udrişte nr. 9-15.

Tot în această clădire, bucureştenii îşi pot ridica certificatele de înmatriculare reţinute, pot depune sesizări şi petiţii sau pot obţine avize tehnice de specialitate.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, modernizarea vechiului sediu a fost realizată pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu publicul.

Mai exact, este vorba despre reamenajarea spaţiului de la parterul clădirii noi, unde se restituie permise, se obţin avize şi unde îşi desfăşoară activitatea Biroul Contravenţii.

Reamenajarea sediului din Udrişte vine la mai bine de opt luni după ce Secţia de înmatriculări permise şi accidente rutiere a Poliţiei Capitalei a fost mutată într-un centru nou, situat în şoseaua Pipera.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite