Poiana Urbană îi aşteaptă pe bucureşteni în Centrul Istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt aşteptaţi întreaga vară în Poiana Urbană, o manifestare care îşi doreşte să îmbogăţească experienţa celor care aleg Centrul Istoric, ca punct principal de petrecere a timpului liber, propunând o nouă zonă aflată în proximitate: Piaţa Sfântul Anton, în spatele Hanului Manuc.

Până la sfârşitul lunii septembrie, Poiana Urbană vine în întâmpinarea oricui vrea să simtă ce înseamnă Bucureştiul şi altfel decât în zilele de muncă şi de mişcare. Astfel, începând din luna iulie, în fiecare zi, de luni până duminică, amatorii de spectacole de excepţie vor putea găsi aici concerte, piese de teatru, filme, numere de magie, prezentări de modă, programe pentru copii şi multe altele.

În zilele de luni, publicul se poate relaxa pe muzica studenţilor de la Şcoala de Artă. În fiecare marţi este seară de film românesc, iar zilele de miercuri sunt rezervate modei, precum şi spectacolelor de stand -up comedy şi celor de magie. Joi, atmosfera se încinge cu dans, întâmpinând weekend-ul cu teatru şi concerte de înaltă clasă. La final de săptămână, printre mimi, acrobaţi, jongleuri şi o lume de poveste, cele mai în vogă trupe se urcă pe scenă.

Astfel, săptămâna aceasta, artişti precum Monica Anghel sau trupele Steelborn şi Kumm vor da tonul distracţiei în plină vară.

La toate evenimentele din Poiana Urbană intrarea este liberă.

Proiectul “Poiana Urbană” se desfăşoară în perioada 9 iunie - 30 septembrie, în Piaţa Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei şi este organizat de Violet cu susţinerea Primăriei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite