VIDEO Poftiţi în restaurantul în care îţi găteşti singur!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localul de tip self-service situat pe strada Mântuleasa e singurul din ţară în care clienţii pot fi propriii bucătari. „Bună ziua, ce-aţi vrea să vă gătiţi azi?”. Nostim sau nu, aceasta e întrebarea care îţi este adresată dacă vrei să iei masa la cel mai ciudat restaurant din Capitală.

Dacă vrei o friptură bună, preparăţi-o singur! Aceasta pare a fi deviza restaurantului Style Roaster din Bucureşti, unicul local în care nu mai poţi da vina pe bucătari că nu ţi-au gătit cotletul cum trebuie. Locul de servit masa te surprinde încă de la intrare. Grătarele sfârâie ca la un picnic de 1 Mai la cele doisprezece mese ale sale.

Fiecare masă e dotată cu un grătar încins cu cărbuni, unde îţi poţi prepara singur carnea. Ca să nu te sufoci, izul de carne prăjită e evacuat cu ajutorul  unor mici hote, încorporate în mese. Când te aşezi pe scaun ai parte de o nouă surpriză.

Mâncarea vine crudă

Ospătarul îţi pune în faţă un meniu neobişnuit, pe care îl „răsfoieşti” ca pe un calculator. Tableta electronică conţine toate preparatele disponibile într-o zi, băuturile şi desertul. Printr-o simplă apăsare pe ecran, comanda de mâncare pleacă automat la bucătărie, iar cea de băutură ia drumul barului.
Toată mâncarea îţi vine crudă la masă. Nu pentru că bucătarii ar fi în concediu, ci pentru că restaurantul îţi oferă posibilitatea să-ţi prepari carnea şi legumele după bunul plac. „La noi, clienţii au certitudinea că mâncarea e proaspătă, că nu e reîncălzită ori mutată dintr-o farfurie într-alta. Mai mult, e singurul loc din oraş în care vegetarienii îşi pot gratina legumele cum doresc”, ne spune Constantin Voloceai, administratorul restaurantului.

Dacă, totuşi, nu te descurci cu gătitul ori nu vrei să faci pe bucătarul când îţi scoţi jumătatea în oraş, ospătarii sunt cei care-ţi dau o mână de ajutor. La Style Roaster puteţi mânca preparate din pui, porc, vită şi peşte şi legume, toate preparate după imaginaţia ta. Te-ai gândit ce găteşti azi?
 

Meniu grătar:

Piept de pui (150g): 13 lei
Piept raţă (150g): 28 lei
Piept mânzat (150g): 15 lei
Ceafă porc (150g): 14 lei
Cotlet porc (150g): 15 lei
Platou asortat legume: 10 lei

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite