Ploieştenii şi-au cumpărat deja bilete pentru vacanţa de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai căutate destinaţii de către ploieşteni sunt staţiunile de pe litoralul românesc şi cele din Bulgaria, Grecia şi Turcia.

Pentru a beneficia de reducerile oferite de agenţii, sute de ploieşteni şi-au rezervat de pe acum locuri la hotel, pentru la vară. Majoritatea agenţiilor oferă pachete de turism avantajoase pentru cei care se hotărăsc, până la 30 martie, unde îşi vor petrece concediul. Principala condiţie pentru a beneficia de reducere este ca tariful să fie achitat integral. Printre avantajele oferite de plata în avans a biletelor de vacanţă, pe lângă reducerea propriu-zisă, reprezentanţii agenţiilor menţionează: petrecerea unui sejur de 5 stele la tarife de 4 stele, un loc asigurat în hotelul preferat şi evitarea aglomeraţiei din sezon. „În jur de 400 de turişti şi-au rezervat şi achitat în lunile ianuarie-februarie biletele pentru concedii. Rezervările sunt pentru tot anul, dar cea mai mare parte a turiştilor au preferat lunie iulie, august, septembrie”, ne-a spus directorul agenţiei Bibi Touring, Florin Paraschiv.

Litoralul românesc, preferat de turişti

Directorul Bibi Touring a mai declarat că cea mai mare căutare au avut-o staţiunile de pe litoralul românesc, ca Mamaia, Jupiter, Neptun, unde au avut şi cele mai mari reduceri, între 10-30%. După România, cele mai căutate ţări sunt Bulgaria, Grecia şi Turcia. În ceea ce priveşte preţurile agenţiei, un sejur de şapte nopţi, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele în Mamaia, costă 743 de lei în perioada 8 - 14 iulie, iar pentru un sejur de cinci nopţi, la un hotel de patru stele, în aceeaşi staţiune, într-o perioadă similară, preţul este de 800 de lei.

În Turcia, un sejur de şapte nopţi, între 5 - 12 iulie, la un hotel de trei stele, cu servicii all inclusive, este de 349 de euro, la care se aplică o reducere de 10% pentru cei care cumpără bilete până pe data de 15 martie. Şapte nopţi în staţiunea Balchik din Bulgaria, la începutul lunii iulie, la un hotel de două stele, costă 224 de euro, cu o reducere de 10% pentru biletele achitate până la sfârşitul lui martie.

Şi reprezentantul agenţiei de turism Europa Travel ne-a spus că, în această perioadă, foarte multe persoane au venit pentru a-şi cumpăra bilete de concedii în intervalul iunie, iulie, august. Cele mai solicitate destinaţii au fost de pe litoralul nostru, dar au avut cereri şi pentru Grecia şi Turcia. „Noi avem reduceri de 15% pentru pachetele achitate integral, până la 15 martie”. Agenţia oferă un sejur de şase nopţi, la un hotel de două stele, în insula Thassos din Grecia, la jumătatea lunii iulie, la aproximativ 170 de euro, la care se aplică un discount de 10%. În preţ este inclus transportul cu autocarul, micul dejun şi asistenţa turistică. Şapte nopţi la un hotel de trei stele, tot în Grecia, în staţiunea Halkidiki, cu mic dejun inclus, costă 264 de euro în perioada 10 iulie – 28 august. Turiştii care achită preţul biletului până la 15 martie beneficiază de un discount de 10%.

Agenţii de turism

Bibi Touring - 0244/514768
Europa Travel - 0244/591193
Oniro - 0244/512507
Acces Tour - 0244/54.66.26
Transilvania Travel - 0244/54.14.60
Happy Tour - 0244/517.985

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite