Bucureşti: Ploaie + trafic = coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe mai multe artere din Bucureşti din cauza ploii care s-a pornit azi-noapte

Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Iuliu Maniu şi Calea 13 Septembrie au fost complet paralizate pentru câteva ore. Timpul petrecut pe trasee de câteva zeci de minute s-a triplat.

Şoferii au avut de trecut veşnica probă de rezistenţă la stres azi-dimineaţă când, odată cu primii stropi de ploaie, s-au format blocaje în trafic.

Pe Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Iuliu Maniu şi Calea 13 Septembrie traficul a fost foarte aglomerat, potrivit inspectorului –şef de la Poliţia Rutieră, Daniel Piştea. Cozi de sute de metri de maşini au umplut intersecţiile de pe aceste artere.

Pe Buzeşti, între Piaţa Victoriei şi Sevastopol, maşinile au circulat bară la bară. Această distanţă care se parcurge în mod normal în maximum cinci minute, azi-dimineaţă în jurul orei 9.00, se traversa în aproximativ un sfert de oră.

La intersecţia Bulevardul Regina Elisabeta cu bulevardul Schitu Măgureanu şoferii au prins culoarea roşie d aceluiaşi semafor de trei ori.

Două ore de la gară la Doamna Ghica
Pe traseul strada Mircea Vulcănescu - Splaiul Independenţei - Bulevardul Regina Maria - Piaţa Unirii – Calea Moşilor – Şoseaua Colentina – strada Doamna Ghica s-a circulat infernal. În jurul orei 9.00,  această rută se străbătea în aproape două ore. „Au fost zone în care pur şi simplu circulam cu 10 kilometri la oră. Cred că trei sferturi din drum le-am parcurs cu viteza întâi şi a doua“, a declarat Miruna Moldoveanu, din Bucureşti. Ea a adăugat că pe tot parcursul drumului a văzut doar doi poliţişti care dirijau circulaţia.

Bocaje în trafic s-au format de asemenea şi pe Calea Rahova, la intersecţia cu Petre Ispirescu, precum şi la intersecţia străzilor Drumul Sării cu strada Progresului. „Din Rahova până în apropiere de staţia de metrou Pipera, am făcut o oră şi jumătate, în condiţiile în care această dinstanţă o parcurg în maximum 50 de minute“, s-a plâns Delia Comodaru.
 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite