Plimbări gratuite cu vaporaşele pe Lacul Herăstrău, pentru suporterii echipelor care participă la UEFA Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, oferă în perioada 8-10 mai acces gratuit la traversările şi plimbările cu vaporaşele pe Lacul Herăstrău.

„În aceste zile Bucureștiul este gazda unui eveniment de angervură, motiv pentru care oferim atât suporterilor străini ai celor două echipe de fotbal Atletico Madrid și Athletic Bilbao, cât și publicului larg posibilitatea de a se relaxa cu vaporașul pe Lacul Herăstrău”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Navele Bucur, Băneasa, Otopeni, Dâmbovița și Aurora, cu o capacitate totală de 430 de locuri, vor fi disponibile zilnic la Debarcaderul Central în intervalul 10.00 – 20.00.

Disponibilă din 2011 pentru agrementul la Lacul Herăstrău, nava Bucur are o capacitate de 50 locuri și atinge o viteză de croazieră de 16 km/h. Pentru confortul pasagerilor sunt disponibile două grupuri sanitare (unul special amenajat pentru persoanele cu mobilitate redusă) și o instalație de climatizare care deservește salonul și timoneria. De asemenea, nava este prevăzută cu o instalație audio video și una de supraveghere video a navei, Propulsia catamaranului este asigurată de doua motoare diesel, de tip inbord, cu linie de axe, cu puterea de minim 65 CP fiecare. Lungime acesteia este de 17,30 m, iar lățimea de 5,60 m.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite