Bucureşti: Plimbare gratuită cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Green Revolution şi Primăria Sectorului 1 au pus la dispoziţie 150 de biciclete care vor putea fi folosite gratuit în parcurile Kiseleff şi Bazilescu, în cadrul programului „La Pedale“.

Acest sistem se numeşte „bike-sharing“ şi este folosit pentru prima dată în Capitală. Închirierea bicicletelor se face pe baza buletinului şi a unui contract de dare în folosinţă semnat la centrele „La Pedale“.

Programul este pus în aplicare începând de astăzi, în Parcul Kiseleff, unde cei care iubesc mişcarea în aer liber pot alege una dintre cele 70 de biciclete moderne: 20 mici pentru copii, 20 medii pentru adolescenţi şi 30 mari pentru adulţi.

Puteţi închiria biciclete de la centrele „La Pedale“ care sunt deschise publicului de luni până vineri, între orele 10.00 şi 18.00, dar şi în weekend, între orele 9.00 şi 19.00. Bucureştenii se pot plimba timp de maximum două ore, doar în perimetrul parcurilor de unde au închiriat bicicleta.

Acest proiect face parte din strategia pe termen lung a Asociaţiei Green Revolution de promovare a bicicletei în oraş. În cadrul proiectului „Capitala creşte Verde“, desfăşurat în primăvara acestui an, Green Revolution a distribuit, gratuit, 500 de biciclete noi pentru bucureşteni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite