Bucureşti: Plimbare în Bulgaria pe banii primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 2 trimite locuitorii din sectorul său în excursii gratuite peste hotare pe timp de criză economică.

Chiar dacă, teoretic, orice locuitor al sectorului 2 ar avea dreptul să participe la aceste excursii, majoritatea beneficiarilor „vizitelor“ organizate de Neculai Onţanu sunt preşedinţii asociaţiilor de locatari.

Ediţiile de ieri ale cotidianelor „Adevărul de Seară“ şi „Adevărul“ prezentau povestea celor o mie de persoane care pleacă, pe banii Primăriei Sectorului 2, în excursie în Bulgaria.


"Nu mi se pare ceva excepţional ca primăria să facă ceva pentru noi"

„Am fost în fiecare an dar nu mi se pare ceva excepţional ca primăria să facă ceva pentru noi pentru că şi noi facem multe pentru ea“, a spus unul dintre preşedinţii asociaţiilor de locatari din Sectorul 2.

Surse din interiorul primăriei declarau ieri că este vorba despre toţi preşedinţii asociaţiilor de locatari împreună cu soţiile lor, iar pentru plimbarea lor instituţia a cheltuit 100.000 de euro.

Primarul Sectorului 2 Neculai Onţanu a confirmat în cea mai mare parte informaţiile pe care reporterii noştri le-au obţinut şi a explicat în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ care este scopul acestor excursii.

„Toamna aceasta se împlinesc 550 de ani de când Bucureştiul este capitala României. Scopul acestei excursii este vizitarea Mânăstirii de Piatră «Sfântul Dimitrie Basarabov» lăcaş în care s-a născut şi a trăit ocrotitorul Bucureştilor“, a spus primarul.


„Excursiile nu au fost un secret“, spune Onţanu

Primarul a adăugat că vor avea loc patru ture de excursii de câte o zi, iar la fiecare tură vor participa 250 de persoane. Edilul mai spune că este vorba de un proiect care se desfăşoară de şase ani şi care nu reprezintă un secret.

„Am publicat date despre plecare şi despre cum se pot înscrie cetăţenii în ziarul primăriei. Nu a fost un secret. Nu există un criteriu anume, poate veni oricine să se înscrie, în limita locurilor“,  a mai spus Onţanu.

Cu toate acestea majoritatea celor care au plecat în tura de sâmbătă dimineaţă erau preşedinţi ai asociaţiilor de locatari din Sectorul 2.


Aflaţi câte locuri mai sunt disponibile, când au loc următoarele excursii şi cât plăteşte primăria pentru asta, în Adevărul

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite