Bucureşti: Pistolarii din Colentina au fost discreţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu a auzit focurile de armă trase azi-noapte în dreptul cazinoului de la intersecţia dintre Strada Maior Băcilă şi Şoseaua Colentina.

MAI CITIŢI:
Împuşcături în Colentina

Nici locatarii blocului în faţa căruia s-a petrecut incidentul şi nici vânzătorii de la magazinele din zonă nu au auzit împuşcăturile de azi-dimineaţă.
„Eu deschid chioşcul de la ora 7.00 doar duminica. Când am ajuns eu nu mai era nimeni aici, dar am auzit de pe la clienţi că s-au împuşcat unii azi-noapte şi că a venit şi poliţia şi cei de la BGS", a spus vânzătoarea de la chioşcul de ziare din faţa cazinoului Admiral de pe strada Maior Băcilă.

"Eu lucrez aici, dar nu am auzit nimic"

Nici Lucia Coman, vânzătoarea de la magazinul de Pâine, care se deschide cel mai devreme, nu a auzit şi nici n-a văzut nimic. „Eu sunt de la 6.15 aici dar nu mai era nimeni aici, decât o maşină de poliţie. Am întrebat şi eu pe aici şi am auzit că s-au împuşcat nişte clienţi de-ai cazinoului, dar toţi cei care au venit să cumpere pâine au spus că nu s-a auzit nimic azi-noapte", a zis vânzătoarea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 5.00, iar singura victimă, agentul de pază care a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc se află în afara oricărui pericol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite