Piedone a unit şase cupluri de Dragobete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a oficiat astăzi, cu ocazia Dragobetelui, şase căsătorii. Proaspeţii însurăţei au primit, alături de certificatul de căsătorie şi diplome de îndrăgostiţi.

Edilul le-a dat mireselor câte-un buchet de trandafiri şi câte-un mărţişor. Piedone a ataşat fiecărei diplome şi câte-o poezie: „De când primar eu am ajuns/ La suflet un cuvânt m-a uns/ Cuvântul cheie e «femeia»/ Şi tot la ea se află «cheia»“.

Deşi nu oficiază căsătorii de obicei, primarul a fost foarte relaxat şi pus pe glume. „Sunteţi voi veseli acuma, prima zi. Să vedeţi în următorii 20 de ani dacă o să fiţi la fel de amuzaţi“, le-a spus el primilor doi căsătoriţi, domnul şi doamna Caragheorghe.

La cel de-al doilea cuplu, naş a fost cântăreţul de manele Sorinel Puştiu. Tinerii care s-au căsătorit astăzi au fost un pic emoţionaţi, probabil din cauza camerelor de luat vederi.

„A fost o întâmplare că am venit astăzi, nu am ţinut neapărat să ne luăm de Dragobete. Mi s-a părut foarte de treabă primarul“, a spus Nicoale Popescu, al doilea ginere căsătorit de edil.


 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite