Piaţa Constituţiei, intersecţia rock a Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa din faţa Casei Poporului va fi în acest weekend „polul” care adună unele dintre cele mai „grele” trupe rock: Judas Priest,  Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy, Hatebreed.

„Rock the City 2011 este un proiect ambiţios, un festival care aduce în România cele mai bune trupe ale rock-ului”, a declarat Marcel Avram, organizatorul festivalului.

Abonament cu preţ exploziv

Rockerii care vin în Piaţă vor plăti pentru o zi de festival, la Normal Circle, 133 de lei, iar pentru Golden Circle - 197 lei. Cel mai avantajos tichet este abonamentul cu preţ „exploziv” de 169 de lei pentru cele trei zile de festival. Tichetul este valabil pentru categoria Normal Circle.

„Acest festival este ultimul pas să mai vedeţi trupe celebre în 2011 pentru că organizatorii nu mai au bani pentru trupe de acest calibru”, a declarat Lenţi Chiriac, reprezentant D&D Entertainment.

Biletele care se pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, prin magazinele Vodafone, Domo, Germanos, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, dar şi online pe www.eventim.ro.  Vineri, accesul publicului se va face începând cu ora 16.00, iar în  zilele de sâmbătă şi duminică, accesul se va face de la ora 15.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite