Piaţa Valea Ialomiţei, reconstruită şi modernizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 şi Administraţia Pieţelor au anunţat astăzi finalizarea lucrărilor pentru reconstrucţia şi modernizarea Pieţei Valea Ialomiţei din cartierul Drumul Taberei.

Proiectul a fost demarat în toamna anului trecut şi a cuprins lucrări de modernizare şi consolidare a structurii existente a pieţei Valea Ialomiţei, a zonei acoperite, închiderea şi acoperirea restului de spaţiu, finisarea cu materiale superioare a căror calitate respectă normele europene, amenajarea spaţiilor după modelele pieţelor occidentale.

Printre modificările aduse construcţiei actuale, proiectul de modernizare al pieţei conţine, printre altele: înlocuirea pereţilor cu panouri termoizolante tip izopan, montări de tâmplărie de aluminiu şi geam termopan, instalarea unui sistem de climatizare a aerului, înlocuirea şi extinderea reţelelor sanitare şi refacerea instalaţiei electrice. 

Lucrările de execuţie au fost finanţate, exclusiv, de la bugetul local şi au costat 6.858.551 de lei, fără TVA.

Piaţa Valea Ialomiţei a devenit o piaţă strict agroalimentară, în suprafaţă totală desfăşurată de 6.000 de metri pătraţi, structurată pe parter şi o parcare proprie deasupra cu 104 de locuri.

Primăria Sectorului 6 va demara în perioada următoare lucrările de reconstrucţie şi renovare a Pieţei Chilia Veche care va avea o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Primăria Sectorului 6 are, în proiect, din toamna acestui an, şi modernizarea Pieţei Drumul Taberei 2 care va fi o piaţă destinată strict producătorilor agricoli şi se va întinde pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite