Piaţa Eroii Revoluţiei, 18 luni de modernizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră în perimetrul lucrărilor va fi restricţionată. Maşinile vor circula doar pe câte o bandă pe sens, în loc de patru, câte erau până acum. În aceste condiţii, una din

Circulaţia rutieră în perimetrul lucrărilor va fi restricţionată. Maşinile vor circula doar pe câte o bandă pe sens, în loc de patru, câte erau până acum. În aceste condiţii, una din principalele ieşiri din Capitală, spre Giurgiu şi Olteniţa, va fi ocupată de utilaje, iar zona de sud a Capitalei va fi parţial izolată de cea centrală.
Intersecţia de la Eroii Revoluţiei este cunoscută de şoferii bucureşteni atunci când vine vorba de timp pierdut în trafic. Aşa că nu numai şoseaua Giurgiului va reprezenta un obstacol pentru ieşirea sau intrarea în zona centrală a Capitalei, ci şi intersecţia de la Bellu. Primăria Capitalei nu a comunicat până acum o soluţie alternativă de circulaţie în zonă. Potrivit conducerii Primăriei Capitalei, RATB va circula normal în perimetrul lucrărilor. Pentru a ocoli calvarul din intersecţia amintită, şoferii care vor să meargă pe şoseaua Giurgiului sunt nevoiţi să ocolească prin cartierul Ferentari sau prin Berceni, pe la Tineretului, Văcăreşti, Big Beceni, Niţu Vasile şi apoi spre şoseaua Progresului. Cei care vor să meargă spre Olteniţa şi vin din vestul oraşului trebuie să folosească aceeaşi rută ocolitoare, până la Big Berceni. Proiectul prevede că accesul în pasaj se va face atât cu scări rulante, cât şi cu ajutorul unor ascensoare. Valoarea lucrării se ridică la 11,8 milioane RON şi va fi acoperită din banii de la bugetul local.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite