Petreceri pentru fideli şi evenimente culturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile bucureştene se pregătesc de vacanţă. Pe ultima sută de metri, ele mai programează totuşi evenimente "tradiţionale" bine cunoscute de clienţii fideli, dar şi altele mai speciale,

Cluburile bucureştene se pregătesc de vacanţă. Pe ultima sută de metri, ele mai programează totuşi evenimente "tradiţionale" bine cunoscute de clienţii fideli, dar şi altele mai speciale, care ţin de sfera culturală.
Club A, cel mai în vogă club studenţesc al Capitalei, începe săptămâna cu seara "Forever young - Muzică veche pentru urechi tinere" cu DJ Eddie. Mâine, acelaşi local găzduieşte din nou, începând cu ora 19, "Rock forum" - emisiune realizată pentru TVR Cultural şi moderată de Doru Ionescu. Concertul "Subzero" este punctul de atracţie al întâlnirii. După ce camerele de luat vederi şi oamenii de televiziune îşi vor fi terminat treaba, urmează seara "Chill Out&More" cu DJ Bogdan. Miercuri, de la 21 figurează în "orar" seara Rockultura, celebrul program cu vorbe şi multă muzică bună oferit de gazda serii Lenţi Chiriac. Joi, DJ Bogdan Nicolescu este gazda serii "Women in space". şi Twice a programat pentru miercuri două petreceri: la subsol, "Through the ages" cu DJ Eddie, iar la etaj pe cea înspre reuşita căreia colaborează ProFm şi MOF Records. Joi, la subsol se va petrece alături de DJ Eddie în seara "Dream Dance", iar la etaj - "Dance Mania" cu DJ John şi MC Dan Finţescu. Intrare liberă. Clubul Cuando continuă seria evenimentelor de modă, evenimente care au loc în fiecare joi seara. Pe 22 iunie este programată prezentarea Ligiei Frăţilă cu produsele firmei Mayo, iar pe 23 iunie va avea loc petrecerea "în pijamale şi cu cameriste" în cadrul căreia va cânta trupa Elegance. Săptămâna aceasta este programată să aibă loc, cu fast, lume multă şi distracţie, şi inaugurarea unui nou local "Celia Bar", situat lângă Primăria Capitalei. Locul şi designul fac din acesta un "produs" special, conceptul celor care s-au ocupat de "naşterea" sa fiind de a fi cei mai buni pentru cei mai buni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite