Petreceri culinare şi ateliere de producţie pentru cei mici, cu ocazia Zilei Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de toate vârstele vor avea parte, cu ocazia zilei de 1 iunie, de multe surprize pregătite de centrele comerciale şi hotelurile din Capitală.

Printre cele mai importante evenimente care vor avea loc cu ocazia Zilei Copilului se regăseşte licitaţia „Primul meu tablou", dedicată copilăriei. În cadrul acestei licitaţii vor fi scoase la vânzare o serie de opere valoroase pe tema copilăriei, semnate Nicolae Tonitza şi Corneliu Baba. Evenimentul va avea loc la 2 iunie, ora 19.30, la hotelul Athenee Palace Hilton.

Un alt eveniment dedicat zilei de 1 iunie este petrecerea „Cook & Fun de Ziua Copilului", în cadrul căreia bucătarul Cezar Munteanu va fi gazdă şi îi va întampina pe părinţi şi copii cu reţete delicioase şi ingrediente naturale, uşor de preparat. Cei mici vor învăţa să prepare supă cu găluşte de brânză şi salată de fructe, iar petrecerea va avea loc la 3 iunie, la ora 18.30 la restaurantul Best Chef Cade, din World Trade Plaza.

Luna copiilor a început mai devreme la Băneasa Shopping City, acolo unde odată cu ziua de 28 mai au început şi petrecerile dedicate celor mici. Activităţile, care vor avea loc până la sfârşitul lunii iunie, includ atât tururi virtuale pe cele şase continente ale lumii, cât şi prezentări de modă şi ateliere de creaţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite