Petreceri de Anul Nou cu ghinion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enrique Iglesias a păşit cu stângul în noul an, după ce sonorizarea de pe scena de la Romexpo i-a jucat feste. Anul acesta petrecerile de Revelion au stat sub semnul ghinionului în mai multe oraşe din ţară.

Dacă la Cluj artiştii nu au putut fi auziţi din cauza unui scurtcircuit, la Timişoara, frigul a fost principalul vinovat pentru sonorizarea defectuoasă.

În Capitală, însă, cel mai mare „eşec” l-a reprezentat concertul lui Enrique Iglesias, care nu a putut fi auzit decât de persoanele aflate foarte aproape de scenă.

Enrique a cântat numai pentru primele rânduri

La Vanghelionul de la Romexpo, unde au participat peste 7.000 de persoane, atracţia serii a reprezentat-o concertul lui Enrique Iglesias.

Acesta s-a simţit foarte bine pe scenă, astfel că, furat de ritm, a urcat lângă baterist şi a lovit cu pumnul într-un paravan, pe care l-a şi rupt.

Din păcate, concertul a fost deseori întrerupt de probleme de sunet şi numai spectatorii care au fost foarte aproape de scenă au reuşit să-l audă.

Organizatorii nu îşi explică însă de ce au existat aceste probleme. Potrivit unor surse din Primăria sectorului 5, înainte cu o zi de petrecerea de Revelion, Enrique Iglesias a făcut repetiţii la Romexpo şi instalaţia de sunet a funcţionat.

Petrecere cu scurtcircuit în Cluj

Peste 10.000 de persoane au îndurat frigul pentru a-şi petrece noaptea dintre ani în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca. Invitata specială a evenimentului a fost Samantha Fox, care nici ea n-a păşit cu dreptul în noul an.

Sonorizarea pusă la dispoziţie de către organizatori i-a dat mari bătăi de cap artistei britanice. Chiar de la primul cântec din cadrul recitalului, sistemul de sonorizare a căzut.

Marius Merca, cel care s-a ocupat de sonorizarea evenimentului, a declarat că la repetiţiile susţinute de artistă la ora 18.00 nu au existat probleme.

„Când am ridicat volumul, au căzut două siguranţe. Totul s-a rezolvat în trei minute, nu consider că această întâmplare a fost un incident”, a explicat Marius Merca. După remedierea defecţiunii, concertul solistei a continuat fără alte probleme.

Revelion cu sunet îngheţat, la Timişoara

Probleme cu sonorizarea au fost şi la petrecerea din centrul Timişoarei organizată de Primărie. Directorul Casei de Cultură a spus că temperaturile prea scăzute au dat de furcă inginerilor de sunet în prima parte a spectacolului. Timişorenii au încercat însă să se distreze în aer liber pe hiturile din anii ’80.

Vedeta serii a fost Jennifer Rush, care a surprins publicul şi a interpretat „The Power of Love” într-o nouă variantă  pe care timişorenii nu au ştiut să o cânte.

În prima parte a spectacolului a mai cântat trupa suedezo-germană ABBA 99, care a obţinut drepturile de a interpreta piesele celebrei trupe, însă frigul le-a  jucat feste celor două soliste, care au deviat pe alocuri de la partiturile originale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite