Petrecere-surpriză în Office

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După model occidental, petrecerile-surpriză au devenit o tradiţie şi la noi. Mai ales atunci când este vorba despre sărbătorirea unui succes profesional şi nu se pune problema unei zile de

După model occidental, petrecerile-surpriză au devenit o tradiţie şi la noi. Mai ales atunci când este vorba despre sărbătorirea unui succes profesional şi nu se pune problema unei zile de naştere (pentru ca să se poată intui un asemenea scenariu), surpriza poate rămâne surpriză pentru cei cărora le este pregătită până la momentul când este dezvăluită.
Aşa s-a întâmplat recent, când membrii trupei DJ Project, câştigătorii trofeului Best Romanian Act (MTV European Music Awards - Copenhagen 2006), au fost invitaţi de managerul lor, Emil Burloi, să ciocnească o cupă cu şampanie în Club Office.
Burloi i-a lăsat să se odihnească o zi după revenirea de la Copenhaga şi, duminica seara, de la ora 9, i-a adus în localul de fiţe din centrul Bucureştiului. Aici toată lumea îi aştepta cu sufletul la gură pe premianţii care credeau că abia dacă vor găsi şi ei un loc la o masă printre atâţia amatori de distracţii de weekend.
Clubul Office, renumit pentru faptul că este preferat de mai toate vedetele patriei, s-a umplut până la refuz de fani ai trupei DJ Project, de mulţi reprezentanţi ai mass-media, de prieteni şi apropiaţi ai trupei, Giulia (ex-Candy), cele trei blonde senzuale de la trupa Trident, Gabriel Cotabiţă, miliardarul Irinel Columbeanu, băieţii de la Ca$$a Loco, Dan Popi - director general Cat Music, Giovanni Francesco - Director Programe MTV.
Cei de la DJ Project s-au bucurat de petrecerea-surpriză mult mai târziu decât ar fi fost normal: întâi au dat interviuri, apoi autografe, apoi explicaţii, apoi au povestit cum a fost la MTV European Music Awards şi abia după aceea s-au încins la dans Gino Manzotti, Maxx şi Elena s-au relaxat şi au petrecut alături de toţi invitaţii din Clubul Office până spre ziuă. Cel mai atent le-a ascultat poveştile despre experienţa de la Copenhaga Irinel Columbeanu, cel care îi aprecia la fel de mult şi înainte de câştigarea acestui premiu. De altfel, trupa DJ Project a fost una dintre cele pe care miliardarul şi le-a dorit în mod expres la nunta sa din această vară, de la Izvorani
Petrecerea-surpriză a fost extrem de reuşită, mai ales pentru că atmosfera a fost una specială, toţi cei prezenţi în local cunoscându-se unii cu alţii şi creându-se astfel senzaţia că este o sărbătoare de familie. O mare familie, cea în care vedete ale showbiz-ului, şi presă, şi fani s-au aflat, cum mai rar se întâmplă, de aceeaşi parte a "baricadei"
Dans, distracţie, antren la maximum! Membrii trupei au fost extrem de emoţionaţi şi, abia la mult timp după începerea petrecerii, au reuşit să-şi revină din starea de uimire şi de bucurie datorate surprizei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite