Bucureşti: Petrecere cu film şi muzică pe Casa Poporului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia spumoasă „Amintiri din Epoca de Aur“ va fi proiectată în variantă completă diseară, de la ora 20.00, pe acoperişul Palatului Parlamentului.

PARTY: Fetele de la Click! vă aşteaptă în Twice
RECOMANDĂRI: Distracţii în cluburile bucureştene

Vizionarea are loc în cadrul primului eveniment ShortsUP dedicat scurtmetrajelor. Publicul va avea acces pe la intrarea B3 a Muzeului Naţional de Artă Contemporană.

Toate legendele din seria produsă de Cristian Mungiu, în total trei ore de comedie, sunt aduse sub acelaşi acoperiş, şi nu e vorba de orice acoperiş, publicul fiind invitat să se amuze pe seama comunismului chiar în Casa Poporului. 

Într-o atmosferă cinematografică inedită, evenimentul ShortsUP vrea să recupereze lucrurile mărunte, dar savuroase din „Epoca de Aur“, prin puneri în scenă a câtorva teme „specifice“. Regizorul Cristian Mungiu le va împărtăşi celor prezenţi o parte dintre „amintirile“ personale din anii 80 care n-au fost cuprinse în filme. La eveniment vor fi prezenţi şi o parte dintre actorii din distribuţie.

Afterparty cu fursecuri şi şotron

În afară de cele trei ore de proiecţie, evenimentul va include scene live care recrează atmosfera filmului, proiecţii alb-negru şi afterparty cu muzica „de atunci“.

După vizionare, toţi participanţii vor fi antrenaţi într-o petrecere de SEB, cel care le va aminti de bairamurile de odinioară. Campania de „muncă agricolă“ pe hituri disco „recuperate, recondiţionate şi refolosite“ începe imediat după filme. Nu vor lipsi fursecurile după reţete de Sanda Marin şi nici şotronul cel din zilele copilăriei, la care organizatorii preconizează că se va forma o coadă „de epocă“.
 
O linie specială de autobuze RATB va face legatura între Piaţa Unirii (staţia de metrou uşor 32/  Bd. Regina Maria) şi intrarea B3 de la Palatul Parlamentului. Autobuzele circulă pe această rută între orele 19.00 - 21.00, pentru cei care merg la evenimentul ShortsUP. 

Biletele pentru evenimentul de vineri, ora 20.00, sunt disponibile pe www.eventim.ro sau direct  la intrare, în seara evenimentului, în zona B3 de la Palatul Parlamentului/ MNAC.

Preţul unui bilet este de 25 de lei şi oferă acces la programul întregului eveniment.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite