EXCLUSIV Petre Roman: „nu i-am purtat niciodată pică lui Paţurcă deşi eram premier la Mineriade. Cred că a fost un om sincer!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Roman a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că, deşi la Mineriade când era prim-ministru era de partea cealaltă a baricadei faţă de Cristian Paţurcă, nu i-a purtat niciodată pică acestuia. El a mai spus că Paţurcă era un om sincer.

„Am aflat din presă acum o oră şi mă gândeam de ce a dispărut un astfel de om din zona publică, deşi a fost la un moment dat un simbol pentru mulţi oameni. Cred că prefăcătoria asta din ultimii şapte ani l-a făcut să dispară din sfera asta“, a declarat Petre Roman. El a mai spus că nu l-a cunoscut niciodată personal pe Paţurcă dar crede că a fost un om sincer. „Mă gândesc că a fost un om sincer, cu o anumită curăţenie în minte. Nu i-am purtat niciodată pică, cu toate că în perioada Mineriadelor eu mă situam de cealaltă parte a baricadei“, a mai spus politicianul.

Marian Munteanu: „a avut un rol important în perioada 89-90 prin muzică“
Marian Munteanu, cel care a fost recunoscut de tinerii anilor `90 drept lider incontestabil al „Zonei libere de neocomunism”, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că nu a mai ţinut legătura cu Paţurcă după Mineriade. „Nu am vorbit cu el decât în perioada aceea. Îmi pare rău că a murit. Dumnezeu să-l ierte! A fost unul dintre participanţii activi de la Revoluţie. Ştiu că apoi a avut o viaţă mai agitată“, a subliniat Munteanu. El a mai spus că Paţurcă venea foarte des la întâlnirile lor. „El a avut un rol foarte important prin muzică. Punea mult suflet, a însufleţit activitatea de acolo. Se formase un grup frumos de tineri. După ce s-au terminat demonstraţiile eu nu am mai avut treabă cu zona asta a revoluţionarilor“, a adăugat Munteanu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite