Tone de marfă vor fi aduse la „Zilele Verzei şi Legumelor de Toamnă“ în Piaţa Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe platoul pieţei sunt amenajate circa 40 de standuri unde vor fi oferite spre vânzare peste 100 de tone de varză, ceapă, cartofi, gogonele, gogoşari, castraveţi, conopidă, struguri de masă şi de vin, precum şi un sortiment variat de fructe.

La acest sfârșit de săptămână, cumpărători își vor putea face proviziile pentru iarnă și vor putea degusta din mâncărurile tradiţionale comercializate cu această ocazie, unde la loc de cinste se vor afla micii, sărmăluţele cu mămăliguţă, peştele la grătar, tocăniţă, pastramă, bere, must, vin, suc de mere, plăcinte, cozonaci etc.

Atmosfera de sărbătoare din noua Piaţă Obor va fi asigurată de un frumos program artistic care va fi susţinut de îndrăgiţi interpreţi de muzică populară.

La etajul I al noii Pieţe Obor vor fi amenajate o serie de ateliere meşteşugăreşti unde vor fi realizate manual oale de lut, cioplituri din lemn, precum şi un atelier de creaţie pentru copii unde aceştia vor putea vedea şi învăţa de la specialişti în domeniu tehnica modelării lutului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite