Peste 200.000 de trecători au vizitat "Muzeul Antipa" în Pasajul Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea episod din seria "Muzeul Antipa invadează mediul urban" s-a încheiat. Timp de două săptămâni Pasajul Universităţii a găzduit un Arbore care a încântat peste 200.000 de trecători, transportându-i în mijlocul naturii şi distrăgându-le atenţia de la cotidian, prin sunet şi culoare.

Bucureştenii vor putea intra în noul Muzeu Antipa la 17 septembrie

Girafa de la Antipa a ieşit în oraş. O găsiţi în Pasajul Universităţii

Aceştia au avut ocazia să afle detalii interesante legate de arbori, care ne veghează, ne oferă umbră, adăpost, hrană şi purifică aerul pe care îl respirăm. Atât cei mici, cât şi adulţii au fost antrenaţi de proiecţiile interactive de pe podeaua pasajului şi de panourile pline de informaţii utile.

Vizitatorii au avut şansa să participe la un nou concurs de fotografie, să descopere un „Arbore de Muzeu”, răspunzând la nişte întrebări simple : Care este cel mai frumos arbore din oraşul dvs? Care este cel mai bătrân? Dar cel mai mare? Premiul a constat într-o vizită gratuită la Muzeul “Grigore Antipa” pentru câştigător şi patru prieteni ai săi.

Episodul II din seria "Muzeul Antipa invadează mediul urban" a fost primit foarte bine şi în mediul online, pagina de Facebook dedicată evenimentului fiind vizualizată de peste 15.000 persoane.

Proiectul "Muzeul Antipa invadează mediul urban" continuă, angajându-se să aducă din nou natura în oraş, cu cel de-al treilea episod, care se va lansa în curând.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite