Peste 100.000 de copii din Japonia au nevoie de ajutor. Salvați Copiii România s-a alăturat campaniei pentru strângerea de fonduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100.000 de copii din Japonia se află în situație de risc, în urma devastatorului seism de vineri. Mulți dintre ei au fost separați de părinți sau sunt nevoiți să locuiască în adăposturi improvizate.

Save the Children, care activează în Japonia a demarat o ampla campanie umanitară. Echipele organizației au ajuns deja în ținutul Sendai, una dintre cele mai afectate regiuni, acordând ajutoare de primă urgență. Totodată, organizația a lansat, la nivel global, un apel la solidaritate cu poporul nipon.

Salvați Copiii România s-a alăturat eforturilor de sprijinire a copiilor din Japonia, aducând la cunoștință Ambasadei Japoniei la București campania de strângere de fonduri, pentru ca mesajul să poata fi diseminat în rândul comunității japoneze din România.


Save the Children, care activează în Japonia din anul1986, a monitorizat situaţia copiilor afectaţi de catastrofa naturală, iar echipele organizaţiei au acordat ajutoarele de primă urgenţă.

Toţi cei care pot să sprijine apelul umanitar, pot face donaţii în conturile deschise de Salvaţi Copiii România la Banca Comericală Română, Sucursala Plevnei Bucureşti:

RO43RNCB0071011434790083 (pentru donaţii în lei)
RO16RNCB0071011434790084 (pentru donaţii în euro)


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite