Percheziţii în Capitală şi în 3 judeţe pentru prinderea unor hoţi de maşini de lux: printre victime, fiul lui Ciomu şi fotbalistul Dănuţ Perjă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurori de la Parchetul Bucureşti fac în această dimineaţă 14 percheziţii în casele a 13 hoţi de maşini de lux. Ei furau BMW-uri, Toyote, Land Cruisere şi Land Rovere şi le vindeau piesele. Printre victime se numără fiul doctorului Naum Ciomu şi fostul jucător de la Rapid, Dănuţ Perjă. Din reţea face parte şi fiul unui fost secretar de stat de la Ministerul Agriculturii.

Poliţiştii efectuează, în aceată dimneaţă, 14 percheziţii în Capitală, Ilfov, Cluj şi Giurgiu. În total au fost emise 13 mandate de aducere la Serviciul de Furturi Auto de la Poliţia Capitalei.

„După ce furau maşinile de lux, printre care BMW X5, X6, Toyote, Land Cruisere sau Land Rovere, ei le dezmembrau şi le vindeau părţile componente“, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei, Diana Sarca.

Din reţea face parte şi fiul fostului secretar de stat de la Ministerul Agricultuhrii, Mihai Cojocaru, Tiberiu.

Printre victimele grupării sunt şi două persoane publice: fostul jucător de fotbal de la Rapid, Dănuţ Perjă, căruia i-a fost furată maşina marca Land Rover în urmă cu o lună şi fiul doctorului Naum Ciomu, Andrei, căruia i-a fost luat autoturismul BMW M3.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite