Fostul manager de la Vodafone reţinut în cazul furturilor maşini luxoase. Un şef de la Astra asigurări este audiat în acelaşi dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Percheziţiile au fost extinse şi în mai multe judeţe din ţară. Poliţiştii au 18 mandate de aducere pentru hoţii din reţea. Unul dintre foştii manageri de la Vodafone este şi el implicat în reţea şi a fost reţinut de poliţişti. Un şef şi un angajat de la Astra Asigurări sunt şi ei audiaţi în acest caz.

UPDATE: Unul dintre membrii din consiliul director al firmei de asigurări Astra, şi un angajat al companiei, sunt şi ei audiaţi în cazul furturilor de maşini luate în leasing. Aceştia răspund întrebărilor anchetatorilor la sediul Poliţiei Capitalei, potrivit MEDIAFAX.  

Citește și: Care sunt cele mai cunoscute clanuri specializate în furtul mașinilor de lux și care sunt tacticile de operare

UPDATE: Din primele informaţii, două persoane dintre cele reţinute astăzi în dosarul escrocheriilor cu maşini de lux au fost angajate înt-o companie de telefonie multinaţională. Surse judiciare susţin că ar fi vorba de Lee Wilkins, cetăţean britanic şi angajat ca Senior Manager of Online & Internet Services la Vodafone România. Bărbatul este audiat în acest moment.

Acesta şi-ar fi vândut maşina hoţilor care, apoi au vândut-o în Siria sau în Irak. Cetăţeanul britanic a declarat furat autoturismul de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, şi şi-a recuperat banii de la compania de asigurări.

UPDATE: Anchetatorii fac dezvăluiri despre modul de operare al hoţilor de maşini. Membrii reţelei acţionau prin înşelăciune asupra societăţilor de asigurări. Vindeau maşini de lux asigurate, în Orientul Mijlociu după care le declarau furate şi încasau prima de asigurare.

Percheziţiile au început în jurul orei cinci dimineaţa. Procurorii acţionează însoţiţi de mascaţi în 14 imobile din Capitală dar şi în judeţele limitrofe.

Descinderi în Capitală: sunt căutaţi 11 falsificatori de acte care au luat credite în valoare de 180.000 de lei

Hoţii furau maşinile din Bucureşti şi din mai multe judeţe din ţară şi le vindeau în străinătate. Este vorba de autoturisme scumpe a căror valoare depăşeşte 20.000 de euro. Poliţiştii au 18 mandate de aducere pentru hoţii din reţea, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.Revenim cu amănunte!

14 persoane suspectate de furturi de maşini de lux audiate de procurori

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite