Pensionarul lăsat infirm de amica lui Mazăre Jr. merge din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Casei de Ajutor Reciproc pentru Pensionari Omenia din Bucureşti foloseşte o proteză provizorie de 4.000 de lei, după ce medicii i-au amputat piciorul stâng.

La 71 de ani, Gheorghe Chioaru a fost nevoit să înveţe să meargă din nou după ce fata unui comisar de la Garda Financiară Constanţa, Anastasia Soare (19 ani) i-a strivit piciorul cu un bolid de lux în timp ce se afla, astă-vară, pe treptele teatrului Fantasio.

„Port proteza de doar câteva zile, dar mi-e greu cu ea, e incomodă şi dureroasă. Bontul piciorul este încă sensibil, degeaba îl ung eu cu toate alifiile. Mă consolez cu gândul că proteza aia mai scumpă pe care o voi avea peste câteva luni se va adapta altcumva”, ne-a explicat bătrânul, care e decis să-şi continue viaţa exact ca orice om obişnuit. În fiecare dimineaţă are progam de gimnastică, are un job care îl ţine ocupat şi petrece clipe preţioase alături de nepoţica lui, în vârstă de doi ani.

Un milion de euro daune

Povestea preşedintelui CAR Omenia a sensibilizat o fundaţie din Capitală care s-a oferit să-i ofere contravaloarea unei proteze performante, în valoare de 15.000 de euro, pe care o va putea folosi de-abia peste şase luni.

În luna decembrie, Chioaru are prima înfăţişare la procesul deschis şoferiţei care l-a schilodit şi este decis să o bage la puşcărie. „Am angajat doi avocaţi, iar procesul va începe în curând. Legea îmi permitea să cer daune până la 2,5 milioane de euro, dar eu m-am oprit la un milion. Dacă voi câştiga, banii îi voi dona pensionarilor mei”, a mai precizat Chioaru. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa la trei zile de la producerea accidentului. Anastasia Soare, tânăra şoferiţă care l-a lăsat invalid pe viaţă pe Gheorghe Chioaru, avea permis doar de câteva luni, timp în care a avut probleme cu Poliţia de şapte ori. Ea este  cercetată acum pentru vătămare corporală din culpă.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite