Bucureşti: Pensionară, ucisă pentru patru tablouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost înjunghiată, iar soţul acesteia grav rănit de către un individ care a pătruns luni seară în locuinţa lor din cartierul Drumul Sării. Cornelia Popeea (60 de ani) a decedat, în timp ce Horia Traian Popeea (67 de ani) a fost transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Mai citiţi şi:

BUCUREŞTI:Crimă sângeroasă în cartierul Drumul Sării

Potrivit Agerpres, fiul celor care au fost atacaţi le-a spus poliţiştilor că agresorul ar fi furat din casa părinţilor săi patru tablouri. „Este posibil să fie vorba de jaf“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

A dat nas în nas cu criminalul”
“A intrat peste ei în jurul orei 18.00. Băiatul lor, Andrei, s-a întors de la facultate şi a văzut lumină în pivniţă. Şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi a anunţat poliţia.Când a intrat, a dat nas în nas cu criminalul care a scos cuţitul. A pus mâna pe un pietroi, dar criminalul a reuşit să fugă”, a declarat ieri, pentru “Adevărul”, Vasile Constantinescu, unul dintre vecinii familiei Popeea.

Bătrânii aveau duşmani
Bărbatul a adăugat că nu ştie ca soţii Popeea să fi avut duşmani, dar că erau în conflict cu sora bărbatului din Canada pentru casa din Drumul Sării.  Poliţiştii au realizat portretul robot în baza datelor oferite de fiul victimelor. Criminalul are între 1.70 şi 1.75 înălţime, constituţie astenică, ten închis şi păr închis la culoare. Cei care au informaţii despre persoana căutată să sune la 112.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite