Pelerinaj de patru stele la hotelul secret al Patriarhiei. Află cât te costă o noapte de cazare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filosofia de business a înalţilor prelaţi din cadrul BOR sfidează criza, iar la centrele de pelerinaj treburile par că merg mai bine decât la agenţiile de turism.

Astfel, credincioşii din provincie care vin în pelerinaj, în Săptămâna Mare, la Patriarhie, se pot caza într-un bloc de opt etaje din buricul Capitalei, care funcţionează în regim hotelier.

Centrul Social Cultural „Sfântul Apostol Andrei” beneficiază de 17 apartamente, dintre care 12 apartamente cu 4 camere şi 5 apartamente cu 3 camere, fiecare apartament fiind dotat cu câte 2 grupuri sanitare şi bucatarie.


sursa pelerinaj.ro

 
“Centrul oferă o gamă variată de camere şi apartamente menite să răspundă cerinţelor tuturor clienţilor şi partenerilor noştri. Zona centrală, priveliştea unică oferită de locaţia noastră, camerele comode şi moderne”, se arată în prezentarea hotelului de pe site-ul pelerinaj.ro.

Cine este curios să încerce confortul unui hotel de patru stele poate plăti şi 200 de lei pentru a-şi rezerva o cameră într-unul dintre apartamente, ceea ce înseamnă că, cu puţin noroc, poate fi cazat chiar laolaltă cu unul dintre înalţii prelaţi.

 Preţuri cazare: 

image

-          200lei/persoană, cu mic dejun inclus;
 
-          închirierea unui apartament de 3 camere in care pot fi cazate 2, maxim 3 persoane, la pretul de 450 lei/noapte ( fara mic dejun inclus);

-          închirierea unui apartament de 4 camere în care pot fi cazate 3, maxim 4 persoane, la pretul de 550 lei/noapte ( fara mic dejun inclus).
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite