Pe trotuarele din sectoul 2 se “plantează” stâlpișori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe străzile înguste și lipsite de locuri de parcare, angajații unei firme contractate de primărie blochează accesul pe trotuare cu ajutorul unor stâlpi pe care îi montează din metru în metru.

Locuitorii de pe strada Nada Florilor și de pe aleile învecinate au constatat de două zile că angajații unei firme s-au apucat să monteze stâlpi pe trotuare deși zona este și așa foarte aglomerată, iar primăria nu a creat locuri noi de parcare. Sesizarea a venit și la redacția noastră pe bucuresti@adevarul.ro de la Carmen Pleșea care ne-a scris că inițial a fost deranjată de zgomot, dar apoi a constat cu indignare  ce se întâmplă în cartierul în care locuiește.

Muncitorii lucrau de zor la montarea unor stâlpișori pe trotuare ca să blocheze accesul mașinilor, în condițiile în care mașinile abuia se strecoară pe străduțele înguste, iar la anumite ore, oamenii au nevoie și de oră până să găsească un loc de parcare.

Mai mult, mașinile abandonate care ocupă locuri de parcare zac în continuare de luni bune, iar stâlpii sunt montați fără ca acestea să fie mișcate din loc.

Mai mult, cititoarea spune că a solicitat primăriei un loc de aprcare încă din 2008, iar răspunsul primit a fost că nu există posibilități.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite