Paula Seling şi Ovi, din nou la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrucât regulamentul din diverse ţări devine tot mai permisiv, în sensul posibilităţii ca şi compozitorii sau interpreţii din alte ţări să participe la selecţiile naţionale, Paula şi Ovi au primit diverse propuneri în acest sens, anunţă Paul Nancă, impresarul artistei.

Paula, de pildă, va participa în calitate de autoare a piesei "Perfect Time" (muzică şi text) la selecţia Eurovision din Elveţia.

Compoziţia l-a impresionat în mod deosebit pe Hugo Foets (Belgia), managerul cântăreţei Nadine din Republica Sud-Africană, care are contract cu casa de producţie EMI din Germania. Ea a fost produsă în Suedia şi înscrisă la selecţia din Elveţia.

Site-urile consacrate Eurovision comentează deja această “întâmplare”.Videoclipul piesei poate fi vizionat chiar pe site-ul Eurovision Elveţia - http://www.eurovisionplattform.sf.tv/videos/perfect_time

Ovi a compus piesa “Fading Away” pe care se “bat” doi interpreţi, unul din Malta şi altul din Irlanda. Romano-norvegianul încă nu s-a hotărât cui să-i încredinţeze piesa.

Paula şi Ovi vor fi gazdele show-ului prilejuit de selecţia naţională Eurovision din România, care va avea loc în noaptea de Revelion, în transmisiune directă pe TVR1. Ei vor susţine şi un recital special, cu invitaţi din ţară şi din străinătate.

Paula Seling şi Ovi au participat la Eurovision în luna mai 2010, la finala de la Oslo, unde s-au clasat pe locul 3, cu piesa "Playing with fire".



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite