UPDATE: Patru tâlhari deghizați în polițiști au jefuit o familie din sectorul 4. În casă era şi un minor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre tâlhari era complet îmbrăcat în uniformă de polițist, ceilalți trei purtau tricouri negre inscripționate cu „POLIȚIA“ și cu cagule pe față.

UPDATE 16.00

În comunicatul dat de poliţie se arată că jaful a avut loc în această dimineaţă la ora 7.00. "La ora 7.32 Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin Dispeceratul 112 de către o femeie de 34 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 07:00, la apartamentul în care locuieşte împreună cu soţul şi fiul său minor, din sectorul 4, s-au prezentat patru indivizi necunoscuţi care au prezentat o legitimaţie de poliţie ce părea a fi reală şi, sub pretextul că sunt poliţişti şi efectuează o percheziţie domiciliară pentru care au mandat, au pătruns în locuinţă, unde i-au încătuşat, după care au sustras portofelul
bărbatului, în care se afla suma de 4.000 de lei şi acte personale" se arată în comunicat.

Autorii jafului purtau cagule negre şi tricouri de aceeaşi culoare înscripţionate pe spate cu "Poliţia", aveau mănuşi în mâini. Unul dintre ei purta o uniformă tip poliţie compusă din pantofi, pantaloni bleumarin, cămaşă bleumarin, geacă neagră din piele cu grade pe umăr şi caschetă.

"Hainele şi le puteau procura din orice târg, iar gradele se pot fabrica dacă au avut destul de multă răbdare", a explicat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.


Având în vedere acest caz, poliţiştii recomandă tuturor celor care se pot aflaîntr-o astfel de situaţie, să verifice cu atenţie legitimaţiile şi documentele pe baza cărora se efectuează o percheziţie domiciliară, respectiv, faptul că mandatul de percheziţie este emis de către o instanţă, că este semnat şi ştampilat, iar în cazul în care aceste elemente lipsesc, să sune deîndată la 112, Apel Unic de Urgenţă.

UPDATE 15.40

În casă se aflau doi tineri, soţ şi soţie de 34 de ani şi copilul acestora. Imediat ce jefuitorii au părăsit locuinţa, victimele au sunat la 112. Incidentul a avut loc pe strada Pridvorului din sectorul 4.

Atacatorii au sunat la ușa unei familii din sectorul 4, iar când li s-a deschis ușa, au forțat intrarea. Au pătruns în apartament, i-au încătușat pe membrii familiei și au furat 4.000 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite