Patru spărgători au fost prinși în timp ce furau un seif

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infractorii au fost supravegheați timp de două luni de polițiștii bucureșteni care i-au urmărit în timp ce dădeau atacul la locuințe din Ilfov, Brașov și Dâmbovița.




Polițiștii spun că s-au aflat pe urmele hoților în ultimele două luni și așa au aflat că aceștia aveau ca mod de operare “ruperea butucului” şi “escaladarea” la “pont”.

Spărgătorii vizau locuinţe situate în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Braşov şi Dâmboviţa ale căror proprietari dispuneau de sume mari de bani sau care deţineau case de bani.

Noaptea trecută, poliţiştii i-au prins în flagrant pe Marian M. de 47 de ani, Teodor C. de 43 de ani, ambii din Bucureşti, Florin P. de 37 de ani şi Petrică M. de 40 de ani, din judeţul Călăraşi, toţi cunoscuţi cu antecedente penale. Imediat după ce au rupt butucul de la uşa de acces, ei au pătruns în sediul unui cabinet particular situat în strada Anton Pann, sector 3, cu intenţia de a sustrage o casă de bani.

Hoții s-au folosit de două autoturisme marca Peugeot 307, respectiv Opel Astra, în interiorul cărora au fost găsite instrumente pentru spargeri, confecţionate artizanal
(presa extractoare, ruptoare, foarfecă de tăiat tip “gura de lup”, leviere, dălţi).

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că membrii grupării că sunt suspecţi şi de comiterea altor două furturi din locuinţă pe raza municipiului Bucureşti.

Indivizii au fost reținuți pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite