Patru muncitori, răniţi de o schelă pe Stadionul Naţional Lia Manoliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi care munceau la amenajarea noului Stadionul Naţional Lia Manoliu, au fost răniţi, în această după-amiază, de o schelă care s-a prăbuşit.

UPDATE 20.08 Doi dintre muncitorii care au căzut de pe schelă sunt în stare gravă, dar stabilă, iar ceilalţi doi au fost răniţi uşor.
Directorul general al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat, pentru Mediafax, că muncitorii care lucrau pe o schelă la şantierul de la Stadionul „Lia Manoliu“ au căzut după ce aceasta s-ar fi dezechilibrat.

Constantin Bujor a precizat că este vorba despre o schelă cu rotile, amplasată în dreapta intrării la tribuna principală a stadionului. El a adăugat că muncitorii lucrau la structura metalică a stadionului.

Inspectorii de la ITM Bucureşti au mers la Stadionul "Lia Manoliu" pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul.
Bujor a mai spus că doi inspectori au fotografiat locul accidentului şi au adunat probe, urmând ca în acest caz să fie făcute cercetări în funcţie şi de gravitatea rănilor suferite de muncitori.

Potrivit directorului ITM Bucureşti, trei dintre muncitori au leziuni superficiale şi numai unul are răni mai profunde.

UPDATE
Cei patru muncitori au picioarele fracturate

Muncitorii au fost răniţi după ce schela pe care lucrau s-a prăbuşit, aceştia suferind răni la cap şi picioare. Doi dintre muncitori au fost duşi la Spitalul Pantelimon, iar ceilalţi doi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

În acest moment, la faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi pompieri, dar şi inspectori de muncă, pentru a verifica modul în care s-a petrecut incidentul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite