Patru menajere cu 8.750 de euro la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma REBU a câştigat un contract prin care primeşte anual 105.000 de euro pentru a plasa patru femei de serviciu la cele trei sedii ale primăriei: cel din Splaiul Independenţei nr. 291-293, din str. Academiei nr 3-5 şi din Bdul Regina Elisabeta nr. 16.

Potrivit caietului de sarcini aferent contractului, femeile trebuie, printre altele, să golească zilnic scrumierele, să deschidă dimineaţa ferestrele, să şteargă mobilierul şi să cureţe grupurile sanitare. De asemenea, REBU va asigura deszăpezirea şi împrăştierea de material antiderapant la cele trei sedii şi ridicarea zilnică a gunoiului de la noul sediu al primăriei.

La celelalte clădiri, gunoiul se ridică de trei ori pe săptămână la sediul din strada Academiei, şi o dată pe săptămâna la cel din Bdul Regina Elisabeta.

„Este o sumă colosală, nici măcar nu ştiam de acest contract“, a afirmat Călin Murg, preşedintele consilierilor generali, în vreme ce Viorel Vaida, directorul din primărie care se ocupă de partea administrativă a declarat că suma reprezintă „nivelul pieţei“.

Au şi cei de la REBU un cuvânt de spus: „suma este foarte mică în comparaţie cu nivelul de muncă“, potrivit lui Dan Buhociu, directorul juridic al societăţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite