FOTOGALERIE Patru copii au murit arşi de vii într-o baracă din Ferentari!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe maşini de pompieri se luptă să stingă incendiul în acest moment şi să scoată victimele din locuinţa improvizată. Potrivit primelor date, patru copii ar fi murit arşi de vii.

UPDATE 15.24 În momentul producerii deflagraţiei, mama copiilor se afla la cantina din zonă pentru a achiziţiona mâncare, iar tatăl vindea telefoane într-un târg din Ferentari. Mama a încercat să-şi salveze copiii, însă vecinii nu au lăsat-o din cauza flăcărilor puternice. Familia a fost evactuată din garsionera în care locuiau acum aproximativ o lună şi au fost obligaţi să improvizeze baraca dintre blocuri.

image

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul incendiului!

UPDATE 15.08 Incendiul a izbucnit din cauza buteliei de la aragaz, care a explodat.

UPDATE 14.56 Cei patru copii care se aflau în baracă în timpul incendiului aveau vârste de doi ani, patru ani, şase ani, şi, respectiv, opt ani. Mama, care este gravidă cu al cincilea copil, a fost transportată în stare de şoc la spital. Baraca a ars în întregime, incendiul distrugând toate bunurile familiei din Ferentari.

image

CLICK pe imagini pentru fotogalerie! 

Pompierii încearcă să stingă flăcările şi caută alte victime. Din primele informaţii, incediul s-a produs din cauza instalaţiei electrice improvizate.

Vom reveni cu detalii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite