Patru tineri din Capitală suspectaţi de implicare într-un scandal cu împuşcături au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Capitală au fost reţinuţi în urma unor percheziţii, fiind suspectaţi că în 5 septembrie au fost implicaţi într-un scandal în Sectorul 4, în timpul căruia au fost trase mai multe focuri cu pistoale cu bile de cauciuc, o persoană fiind rănită la un ochi.

Scandalul a avut loc între două grupuri, în seara zilei de 5 septembrie, la intersecţia străzii Mărţişor cu Calea Văcăreşti, din Sectorul 4, se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al Poliţiei Capitalei.

În timpul conflictului, doi dintre agresori au tras cu pistoale cu bile de cauciuc mai multe focuri de armă, unul dintre tineri fiind rănit la ochiul drept. Acesta are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale, fără a-i fi pusă viaţa în pericol, a precizat sursa citată.
Vineri, poliţiştii bucureşteni au făcut şapte percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost duşi la sediul Poliţiei Capitalei cinci tineri, cu vârste între 21 şi 36 de ani, suspectaţi de implicarea în scandalul din Sectorul 4.

Poliţiştii au găsit la locuinţele suspecţilor două săbii, un cuţit şi două pistoale cu gaz deţinute ilegal, acestea fiind ridicate pentru cercetări, relatează Mediafax.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 5 septembrie, în timp ce patru tineri discutau cu mai multe femei în zona intersecţiei străzii Mărţişor cu Calea Văcăreşti, mai multe persoane au coborât din trei autoturisme şi, fără niciun motiv, i-au agresat, doi dintre aceştia trăgând cu pistoale cu bile de cauciuc.

Anchetatorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei au reţinut patru din cei cinci tineri audiaţi, pe care îi cercetează pentru vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. Cei patru vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

La percheziţii au participat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din Poliţia Capitalei, Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 4 şi Serviciul Special de Intervenţie Rapidă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite