Patrick’s Day, cea mai verde zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ziua patronului Irlandei, Saint Patrick, pub-urile cu specific din Capitală pregătesc petreceri cu tombole, muzică şi dansuri.

În The Dubliner, situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu 18, ospătăriţele s-au costumat adecvat, cu pălării verzi înalte.

Pub-ul este recunoscut pentru plăcintele cu rinichi, ciuperci şi măr, preparate chiar în bucătăria localului. „Clienţii noştri vin mai ales pentru <<cotage pie>> şi pentru berea Guiness. În această seară, vă aşteptăm la petrecere, de la ora 20.00. Ca în fiecare an, irlandezii din Bucureşti vor veni costumaţi cum se cuvine, cu kilturile lor. Am pregătit şi o tombolă, iar premiul este, bineînţeles, multă bere”, spun reprezentanţii de la The Dubliner.

Spectacol în aer liber

Tot astăzi, de Ziua Naţională a Irlandei, în Centrul istoric al Bucureştiului (zona Şelari-Franceză) va avea loc un spectacol în aer liber.

Începând cu orele 17.00, pe scenă vor urca dansatorii Irish Way care, alături de grupul Shannon vor susţine un moment live cu muzică şi dansuri tradiţionale irlandeze sau chiar româno-irlandeze.

La Woodstock Cafe, pe strada Traian 141, cine se îmbrăcă în verde, primeşte la bar wiskey cu discount 10%. Cei care poartă numele Patrick sau Patricia  primesc o bere din partea casei. Dar trebuie să prezinte buletinul. Mihai, DJ de serviciu, va completa atmosfera cu rock şi blues.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite