Bucureşti: Patinoarele, tot mai căutate de bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că pofta de a se da pe gheaţă îi cuprinde pe tot mai mulţi bucureşteni, sezonul de patinaj se extinde. Ca şi în anii precedenţi, iubitorii de patinaj în parc vor putea să se distreze pe gheaţa lacului din Cişmigiu. Patinoarul se va deschide la 1 decembrie. (GALERIE FOTO)

Sezonul de patinaj se extinde, în Bucureşti, de la an la an, întinzându-se de la mijlocul toamnei, până la  8 martie.

După patinoarele din Drumul Taberii şi cel din Floreasca, deschise, în prezent, următorul patinoar în aer liber care va putea fi frecventat de public, în acest an, este cel din Cişmigiu.

Cea mai mare gheaţă din Bucureşti

Patinoarul de pe lacul Cişmigiu le oferă iubitorilor de patinaj cea mai mare suprafaţă de gheaţă, amenajată pe trei mii de metri pătraţi.

Pe lângă atuul accesibilităţii, datorat situării în centrul Capitalei, patinoarul de pe lacul Cişmigiu beneficiază de decorul natural deosebit, al unuia dintre cele mai frumoase parcuri din Bucureşti.

Ca şi în anii precedenţi, patinoarul va fi deschis între orele 10.00 şi  21.00, cu excepţia zilelor de vineri şi sâmbătă, când programul se va desfăşura între orele 9.00 şi 24.00.

Amatorii patinajului într-un cadru natural mai au la dispoziţie, în acest an, ca şi în cei precedenţi, patinoarele din Parcul Tineretului, cel din Parcul Titan şi cel din Parcul Kiseleff, care, încă, nu au anunţat data la care se vor deschide.

Afacere pe timp de criză

Atracţia pe care o exercită patinajul nu a trecut neobservată de oamenii de afaceri, care, în ciuda crizei, aleg să investească în patinoare.

„Deşi ne aflăm într-o perioadă de criză economică, am ales să investim mai mult de de cinci sute de mii de euro, în reamanajarea şi modernizarea patinoarului Floreasca, pentru că avem înceredera că acest gen de facere este viabilă”, a spus Ştefan Bondoc, unul dintre managerii patinoarului Floreasca.

La rîndul său, Iulian Burcesu, managerul patinoarului din Drumul Taberii, a ales să doteze patinoarul cu cea mai performantă instalaţie de făcut gheaţă.

„Suntem singurii din Europa, care putem asigura o gheaţă de bună calitate la o temperatură de 20 grade Celsis, chiar şi pe parcursul a mai multor zile. Din acest motiv, vom asigura cel mai mare interval de timp de patinaj, din toamnă, până în primăvară”, a spus  managerul.

Petreceri pe patinoare

O paletă largă de concerte şi petreceri agrementează programul patinoarelor din Capitală.

DJ-i profesionişti şi animatori se întâlnesc frecvent pe patinoare şi aproape peste tot se organizează evenimente artistice. 

 În Drumul Taberei, în actualul sezon, de la deschiderea de pe 16 octombrie,  au susţinut concerte Alex, Connect R şi Elena Gheorghe.

La Floreasca , în weekend-ul viitor va avea loc un spectacol pe gheaţă pentru copii.

PATINOARE  Distracţie pe gheaţă, în Floreasca şi Drumul Taberii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite