Patinajul îi ţine pe bucureşteni afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele frumoase de vacanţă i-au determinat pe mulţi dintre cei care au rămas în oraş să aleagă ca distracţie patinajul în parcuri. În acest an, cei care au avut zile libere de

Zilele frumoase de vacanţă i-au determinat pe mulţi dintre cei care au rămas în oraş să aleagă ca distracţie patinajul în parcuri.

În acest an, cei care au avut zile libere de sărbători şi nu au plecat din Capitală au avut în patinaj o ofertă de petrecere a timpului liber, pe cât de sănătoasă, pe atât de distractivă.

Bucureştenii, de la copii şi tineri până la adulţii care nu au uitat plăcerea jocurilor de iarnă de odinioară, au ales să petreacă împreună cu prietenii o oră-două pe gheaţă şi, în ciuda temperaturilor scăzute.

Atracţii diverse până în februarie

Pasionaţii de patinaj pe gheaţă pot să practice sportul favorit până la sfârşitul lunii februarie, iar organizatorii au venit în întâmpinarea lor cu o serie de surprize.

De exemplu, la patinoarul “Arctic Parc” din Parcul Kiseleff, amatorilor de mâncăruri tradiţionale li s-au servit astfel de preparate culinare chiar pe gheaţă, în cadrul programului de sărbători “De la Crăciun la Sfântul Ion”.

Din păcate, cele şase patinoare, deschise în parcurile Cişmigiu, Kiseleff, Bazilescu, Al. I. Cuza, Drumul Taberei şi Piaţa Unirii nu au rezolvat problema aglomeraţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite