Bucureşti: Pasajul Unirii, închis sâmbăta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Străzilor împreună cu Poliţia Rutieră şi SC Drum Art SRL, firma care se ocupă de reamenajarea pasajului, au hotărât să restricţioneze traficul rutier prin Pasajul Unirii, pentru accelerarea lucrărilor.

Astfel, începând de azi şi până la 15 septembrie, în fiecare zi, între orele 5.00 şi 23.30, se va circula în ambele sensuri pe o singură bandă. Excepţie fac zilele de sâmbătă din perioada 8 august-5 septembrie, când pasajul va fi închis complet.

„Vor să inaugureze   Pasaj Unirii înainte de 15 septembrie, pentru că atunci se întorc oamenii din concedii, începe şcoala şi nu putem ţine pasajul închis. Deocamdată va fi oprită circulaţia prin pasaj doar sâmbăta. Dar, dacă va fi nevoie, se va închide şi o săptămână întreagă. Depinde cum evoluează lucrările”, a explicat luarea deciziei Petru Gorongia, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Drum Art SRL.

Şoferii nu sunt deranjaţi de această hotărâre pentru că sâmbăta nu este atât de aglomerat. „Nu e problemă că l-au închis azi. Să nu îl închidă în cursul săptămânii, că ne omoară”, a spus Marcu, un şofer de microbuz.

„Normal că muncim mai bine când e închis de tot pasajul. Când se circulă, şoferii gonesc pe aici ca apucaţii şi stăm cu frică. Limita de viteză este de 30 de km pe oră, dar au fost cazuri când s-a depăşit şi viteza de 120 de km pe oră”, s-a plâns unul dintre muncitorii de la Pasajul Unirea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite