Bucureşti: Pasajul Unirii se va închide pentru reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, începând de mâine, în pasajul subteran de la Piaţa Unirii care leagă bulevardele I.C. Brătinau şi Dimitrie Cantemir, anunţă conducerea Administraţiei Străzilor din Capitală.

Potrivit directorului instituţiei, Alina Roman, lucrările se vor desfăşura pe un singur sens în timpul zilei şi total în timpul nopţii, pentru o perioadă de aproximativ patru luni. “N-am dat startul şantierului de astăzi, pentru că mai aveam nevoie de avizul Brigăzii de Poliţie Rutieră”, a precizat Roman. 

Azi-dimineaţă, traficul se desfăşura normal în Pasajul Unirii. Niciun muncitor nu se afla în zonă. “Nu ştim nimic despre închiderea circulaţiei. Poate mâine”, a declarat unul dintre agenţii Poliţiei Rutiere aflat în intersecţia din apropierea Magazinului Unirea.
Renovarea pasajului presupune intervenţii de ameliorare a stabilităţii structurii, dar şi amenajări conform standardelor europene.

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a promis bucureştenilor, prin intermediul unui comunicat de presă, că muncitorii vor lucra zi şi noapte, pentru ca Pasajul Unirii să fie finalizat “cel târziu la sfârşitul lunii octombrie”. El a adăugat că reabilitarea pasajelor rutiere din Bucureşti se înscrie în lista de priorităţi pentru acest an.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite